• Brána jazykov otvorená

          • Dňa 25.9. 2023 sa traja žiaci ôsmeho ročníka zúčastnili jazykovej súťaže, ktorú organizovalo Gymnázium Janka Kráľa v Zlatých Moravciach. Tento rok sa uskutočnil už 10. ročník a súťaž sa organizuje v rámci Európskeho dňa jazykov. V rámci súťaže sa žiakom prihovoril europoslanec p. Štefanec a bývalý žiak gymnázia, moderátor RTVS p. Bajaník. Naši žiaci sa v súťaži síce neumiestnili na najvyšších miestach, ale preverili si svoje vedomosti a zabavili sa. V mene našej školy ďakujem p. učiteľkám z Gymnázia v Zlatých Moravciach za pozvanie na toto podujatie. 

        • Oznámenie o udelení riaditeľského voľna
          • Oznámenie o udelení riaditeľského voľna

          • Vedenie ZŠ s MŠ v Slatine nad Bebravou oznamuje, že v súlade s § 150 ods. 5 Zákona č. 245/2008 o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov udeľuje dňa 22.09.2023 (piatok) riaditeľské voľno všetkým žiakom základnej školy z organizačných dôvodov.

            V prevádzke bude iba materská škola.  

            Riadne vyučovanie bude pokračovať v pondelok 25.09.2023.

          • Oznam

          • Vážení rodičia, kolegovia, žiaci!

            Vyhlasujeme zber farebných ponožiek, tričiek a legín. Použijeme ich na tkanie kobercov (RGV). Uvítame aj farebné bavlnky na vyšívanie a tkanie, staré šlabikáre, písacie potreby a hračky na výstavu k príležitosti 60.výročia otvorenia školy. Po skončení výstavy vrátime. 

            Termín: čo najskôr

            Komu: Mgr. Zdenka Vrbičanová

        • Oznam pre rodičov a žiakov navštevujúcich hudobný a tanečný odbor Súkromnej základnej umeleckej školy Trenčianske Teplice
          • Oznam pre rodičov a žiakov navštevujúcich hudobný a tanečný odbor Súkromnej základnej umeleckej školy Trenčianske Teplice

          • Milí žiaci.

            Vedenie SZUŠ Trenčianske Teplice vám oznamuje, že prvé stretnutia s vyučujúcimi jednotlivých odborov sa uskutočnia v nasledovných termínoch:

            7.9. 2023 (štvrtok) o 12:30h - všetci žiaci tanečného odboru (pani učiteľka Ertlová)

            8.9.2023 (piatok) o 12:00h - všetci žiaci hudobného odboru zápis na hud. náuku (pani učiteľka Mišáková)

            12.9.2023 (utorok) o 12:30h - žiaci hry na akordeón (pán učiteľ Maňák)

            14.9.2023 (štvrtok) o 11:30h - žiaci hry na klavír (pani riaditeľka Fialová) a hry na gitaru (pán učiteľ Fero)

            Žiaci sa s vyučujúcimi stretnú na hlavnej chodbe na 1.poschodí.