• Plenárne Združenie rodičov školy
          • Plenárne Združenie rodičov školy

          • Vážení rodičia.

            Srdečne Vás pozývame na každoročné plenárne zasadnutie Združenia rodičov školy, ktoré sa uskutoční v stredu 18.09.2024 o 15:30h v spoločných priestoroch na 1.poschodí. Nakoľko v septembri končí funkčné obdobie súčasnej Rady školy pri ZŠ s MŠ Slatina nad Bebravou, je nutné zvoliť si z Vašich radov zástupcov za rodičov. Voľba nových členov do Rady školy je platná iba vtedy, ak sa jej zúčastní nadpolovičná väčšina oprávnených voličov (jeden hlas za rodinu), preto je Vaša účasť na plenárnom zasadnutí nutná. Nominácia rodičov za členov novej Rady školy prebehne prostredníctvom online dotazníka cez Edupage, preto prosím sledujte správy v mobilnej aplikácii alebo na webovom portáli v rodičovskom konte.

            Po ukončení plenárneho zasadnutia a voľbe zástupcov za rodičov žiakov ZŠ do Rady školy sa uskutočnia triedne rodičovské schôdzky.

            Vopred Vám ďakujeme za Vašu spoluprácu a ústretovosť a tešíme sa na osobné stretnutie.

        • Slávnostné otvorenie školského roka 2024/2025
          • Slávnostné otvorenie školského roka 2024/2025

          • Vážení rodičia, milí žiaci.

            Nový školský rok 2024/2025 spolu slávnostne otvoríme v pondelok 2.septembra 2024 o 8:00h na asfaltovom ihrisku za školou.

            V prvý školský deň budú žiaci v škole do 10:00h, v prevádzke nebude školská jedáleň ani školský klub detí.

            V utorok 3.9.2024 budú prebiehať aktivity s triednymi učiteľmi, vyučovanie vo všetkých triedach bude do 12:00h, školská jedáleň aj školský klub detí už budú v plnej prevádzke.

            Materská škola bude v plnej prevádzke od pondelka 2.9.2024.

            Tešíme sa na vás :).