• Mladí geografi v 5.ročníku

          • Pre našich piatakov nie je geografia, len o listovaní v atlasoch či memorovaní  údajov, ale predovšetkým príležitosťou na rozvíjanie svojej kreativity, fantázie, chápania súvislostí v priestore.... Možno pre niektorých dobrý začiatok ich budúcej profesie stavbárov, projektantov, geodetov alebo tvorcov počítačov hier.... alebo – cestovateľov, dobrodruhov , objaviteľov.... :-)

          • Rozprávková noc v škole

          • Dňa 27.marca žiaci 1. stupňa našej školy zažili krásnu Rozprávkovú noc v škole. Akcia vznikla na podnet Medzinárodného týždňa školských knižníc, ktorý sa každoročne koná posledný marcový týždeň. I preto sa táto noc niesla v znamení rozprávok a povestí. Žiaci 1. ročníka si pripravili divadielko O repe, druháci zahrali rozprávku O dvanástich mesiačikov, tretiaci nás prekvapili divadielkom Pampúšik a Medovníkový domček a štvrtáci predstavili svoju filmovú inscenáciu ľudovej povesti z Podhoria O Sopľavej Babe. Deti sa tešili z karnevalu i nočnej hry v areáli školy spojenej s hľadaním veľkonočných vajíčok. Všetky deti napokon prežili dobrodružnú noc v spacákoch vo svojich triedach.

          • Deň otvorených dverí pre predškolákov

          • 23.marca boli dvere našej školy mimoriadne otvorené aj počas víkendu, aby si budúci prváci, ich rodičia a súrodenci mohli prezrieť priestory školy a zažiť rôzne aktivity, metódy a pomôcky, ktoré využívame v rámci vyučovania a záujmovej činnosti žiakov. Naši šiestaci a pani kuchárky sa postarali aj o zdravé a chutné občerstvenie a pani učiteľky z I. aj II.stupňa o zaujímavý program. Ďakujeme za návštevu a príjemne strávený deň :).