• Elektronické prihlasovanie žiakov na stravu pre školský rok 2024/2025
          • Elektronické prihlasovanie žiakov na stravu pre školský rok 2024/2025

          • Dobrý deň, vážení rodičia.

            Oznamujeme vám, že v mobilnej aplikácii aj na portáli Edupage po prihlásení rodičovským kontom v časti Žiadosti/Vyhlásenia je sprístupnená žiadosť o dotáciu na stravu a zápisný lístok na stravovanie s návratkou na školský rok 2024/2025.

            Prosíme vás o potvrdenie a odoslanie uvedených žiadostí v termíne najneskôr do stredy 26.06.2024, nakoľko predmetné žiadosti musíme postúpiť na schválenie na ÚPSVaR.

            Vopred Vám ďakujeme za spoluprácu.

             

            Mariana Tuchyňová, vedúca ŠJ

        • Škola v prírode Stará Myjava
          • Škola v prírode Stará Myjava

          • V dňoch 10.6.- 14.6.2024 sa žiaci 3. a 4. ročníka našej školy pod vedením p.uč. Vrbičanovej, Striežencovej a Hruškovej zúčastnili školy v prírode Fantázia v RZ Stará Myjava. Vďaka podnetnému prírodnému prostrediu a zaujímavému animačnému programu sa škola v prírode stala pre deti nezabudnuteľným zážitkom. Mali možnosť vyskúšať si jazdu na štvorkolke, rybolov, lezeckú stenu, strelecký klub ,výtvarné aktivity a mnoho iného. Večer nechýbali rôzne súťaže a diskotéky. Vrámci dopoludňajšieho vyučovania sme navštívili Mohylu M. R. Štefánika na Bradle. Žiaci si v škole v prírode zdokonalili svoje pohybové schopnosti, posilnili tímový duch, samostatnosť a vytrvalosť a odniesli nové skúsenosti a zážitky. 

        • Budúcnosť planéty ani nám nie je ľahostajná
          • Budúcnosť planéty ani nám nie je ľahostajná

          •      V malebnom podtatranskom mestečku Svit sa od 6. do 9. júna 2024 konal ekologický festival a konferencia GLOBE Games. Toto významné podujatie spojilo zanietených študentov, učiteľov a vedcov  Slovenska a Čiech, ktorí sa zúčastnili na  historicky prvom ročníku bádateľského festivalu GLOBE Games na Slovensku. Stredná odborná škola polytechnická J. A. Baťu s úžasnými profesormi a študentmi  privítala vyše stovky žiakov, 15 bádateľských tímov z Českej republiky a 12 tímov zo Slovenska so svojimi pedagógmi.

                Festival na štyri dni prepojil žiakov a učiteľov s vedcami a odborníkmi nielen zo Slovenska a Čiech, medzi pozvanými hosťami bol aj Peter Falcon, špecialista na komunikáciu v oblasti vedy o Zemi v Jet Propulsion Laboratory NASA.

                A medzi študentmi, ktorí aktívne prispeli svojim zaujímavým príspevkom, boli aj Alexander Záruba, Šimon Adamec  a Filip Staník. Ich projekt s názvom  „Čistota vody v rieke Bebrava“, skúmajúci znečistenie potoka Slatina v ich obci, upútal pozornosť odbornej poroty aj ostatných účastníkov. Ocenili najmä tímovú aktivitu celej triedy počas získavania údajov ako aj spoluprácu s odbornými zamestnancami počas vypracovávania projektu.